WELKOM BIJ DAGOPVANG DE POMPOEN

de plek waar iedereen er toe doet

Gea

Mijn naam is Gea Schoolderman. Getrouwd, 3 kinderen en enorm dankbaar dat ik samen met mijn oudste dochter deze droom uit mag laten komen.

Jaren lang (en nu nog) ben ik werkzaam geweest als helpende in de ouderenzorg.

Van 2020 tot heden ben ik werkzaam bij Dagelijks Leven en mag ik mijn steentje bijdragen aan een mooi en beter leven voor mensen met Dementie. Dat is ook waar ik mij voor in wil zetten binnen dagopvang de Pompoen.

Een beter leven waar iedereen er toe doet. Ik geniet er van om te mogen zorgen en om iemand zijn of haar dag te mogen inkleuren met liefde, warmte, gezelligheid en vertrouwen.

Charlene

Mijn naam is Charlene, 32 jaar en woon in Rijssen. Getrouwd met Michel en moeder van 2 kinderen. Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de zorg. Ik heb verschillende doelgroepen begeleid. Mijn uitdaging in mijn werk is om de ander te laten voelen dat hij/zij er echt toe doet, ongeacht zijn of haar beperking, onvoorwaardelijk. Ik word er blij van als ik die ene glimlach krijg, een hand, of een knipoog. Daarnaast vind ik het mooi om mezelf verder te ontwikkelen en te groeien op zowel persoonlijk vlak als in mijn carrière.

Ik geniet van het werken tussen mens en dier. We hebben thuis een klein hondje waar ik graag mee wandel. Het geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid om in de natuur te mogen zijn. Deze combinatie samen is voor mij dan ook een droom die uit is gekomen.

Bij Dagopvang de Pompoen zet ik me in voor een beter kwaliteit van leven voor mens, dier en natuur.